Wie zijn wij?2020-02-06T12:34:08+01:00

Wie zijn wij?

Onze organisatie

Stichting KOK kinderopvang biedt sinds 1988 opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Wij zijn een maatschappelijk betrokken organisatie zonder winstoogmerk.

Wij bieden dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang op diverse locaties in de gemeente Katwijk. Daarnaast verzorgen wij tussenschoolse opvang bij verschillende basisscholen. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Kindercentrum de Bomschuit. Hier vind je onze afdeling Klantenservice en de kantoren van de directie, de leidinggevenden en de afdelingen Financiën, Kwaliteit, Marketing & Communicatie, Pedagogiek & Zorg en Human Resources Management (HRM).

Onze pedagogische visie

“Een kind mag met plezier ontdekkend leren. Wij geven daar de volle aandacht aan. Op hun eigen wijze en in hun eigen tempo kunnen kinderen hun talenten, interesses en creativiteit ontwikkelen. Wij creëren een uitdagende en vertrouwde omgeving waarbij ieder kind zichzelf mag zijn.”

Bij alles wat we doen stellen we het kind centraal. Wij creëren een omgeving waarin de kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en verwachten van onze medewerkers dat zij zich hiervoor inzetten, iedere dag weer. Zo houden we de kwaliteit hoog en houden we elkaar scherp!

Aandacht voor onze medewerkers

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers met plezier naar hun werk gaan. Daarom hebben wij een leuke en dynamische werkplek gecreëerd met diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden waar medewerkers uitdaging kunnen vinden en zich kunnen blijven ontwikkelen. Op de groepen worden de pedagogisch medewerkers ondersteund door onze pedagogisch coaches, die ze begeleiden in hun dagelijks werk.

Wat bieden wij?

Wij bieden afwisselende functies in een professionele en ambitieuze organisatie. Bij goed functioneren is er snel uitzicht op een vast dienstverband. Alle salarissen die wij bieden zijn conform de CAO Kinderopvang. Daarnaast bieden we een paar leuke extra’s, zoals personeelskorting voor kinderopvang, diverse opleidingsmogelijkheden en een bijdrage aan een sportabonnement en je zorgverzekering. Als laatste hebben wij een zeer actieve feestcommissie, die regelmatig gezellige borrels en feestjes organiseert!

Vragen over onze vacatures of benieuwd naar onze organisatie?

Ga naar de bovenkant