Wie zoeken wij?2023-01-10T13:13:03+01:00

Wie zoeken wij?

Wij zijn altijd op zoek naar collega’s die onze organisatie kunnen versterken. Collega’s die gemotiveerd zijn, enthousiast, een passie hebben voor het werken met kinderen en samen met het team de kwaliteit kinderopvang op een hoog niveau willen houden.

Wij laten onze pedagogisch medewerkers graag werken vanuit hun eigen talenten. Ben jij een creatieveling, sportieveling, een cultuur-, muziek-, dans- of natuurliefhebber en vind je het leuk om je eigen talent of hobby over te dragen aan de kinderen? Dat kan bij ons. Wij halen op die manier de kennis in huis, en jij kunt doen wat je het allerleukste vindt. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Benieuwd naar onze actuele vacatures? Hierin staan de specifieke vereisten per functie beschreven.

Diploma eisen

Om bij ons te kunnen werken als pedagogisch medewerker moet je in het bezit zijn van een relevant diploma op MBO of HBO niveau, zoals PW3/4, Onderwijsassistent, PABO, Sport en bewegen 3/4, Sport- en bewegingscoördinator, Docent Dans/Drama of SPH.

Wil je weten of je met jouw diploma bij ons aan de slag kunt? Check je diploma en je weet het direct!

Opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Ook als je niet in het bezit bent van het juiste diploma, kun je vaak bij ons aan de slag. Voldoe je bijvoorbeeld niet aan de taaleis van ten minste niveau 3F? Of heb je geen certificaat voor het werken met het Voor- en Vroegschoolse Educatieprogramma Peuterpraat? Je kunt deze opleidingen ook via ons doen!

Wij bieden onze medewerkers een aantrekkelijk opleidingsaanbod, gericht op persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van talenten. Naast de wettelijk verplichte cursussen, zoals bedrijfshulpverlening en eerste hulp aan kinderen, bieden wij diverse cursussen aan waarmee medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen in hun vakgebied. Denk hierbij aan een training kindercoaching, kind & voeding, baby- & kindergebaren, Engelse taal, schminken of werkbegeleider.

Op zoek naar een stageplek?

KOK kinderopvang is een erkend leerbedrijf voor stagiaires. Elk jaar worden er bij ons diverse stagiaires opgeleid tot volwaardige pedagogisch medewerkers. Dit kunnen leerlingen zijn van verschillende opleidingen, zoals Pedagogisch Werker 3 en 4 of Sport- en bewegingsleider.

De stagiaires worden begeleid door een werkbegeleider (op de groep) en de praktijkopleider. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze praktijkopleider Carola Groot via 06-26196356 of carola@kokkinderopvang.nl!

Vragen over onze vacatures of benieuwd naar onze organisatie?

Ga naar de bovenkant